lørdag 26 oktober

Roast Battle - Semifinale 4

Da er vi kommet til fjerde semifinale, og er det da i det hele tatt en semifinale? Ikke vet vi, det eneste vi vet er at neste gang er det finale, og de siste som kjemper om en plass der er to trøndere og to lokale komikere. Kun en av de kan komme videre, og blir det øytrønderen Marlene Stavrum eller eksnarkisen fra Stjørdal, Ronny Torsteinsen? Eller blir det Jørgen Haugvaldstad, som var i finalen sist, eller nykomlingen Frank Vågenes? Alt er lov. Alle vitser er under beltestedet og det er duket for nok en lørdag med MMA for vitsing!

Ringleder:

Pål Rønelv

Jury:

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Vågard Unstad

Victoria Mathiassen

Lineup

Marlene Stavrum v Ronny Torsteinsen

Jørgen Haugvaldstad v Frank Vågenes

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:114,-,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager