onsdag 30 oktober

André Ulveseter

André Ulveseter skal filme sitt andre show. På Ricks. Det kommer til å bli en herlig kveld med et kritikerrost show som han har vært på reise med i hele Norge. Fra de største til de minste plasser. Og nå skal vi fylle opp Ricks og lage en perfekt ramme til filmingen! ***NB! TV-OPPTAK ***

Showet er av og med André Ulveseter.

Han ble norgeskjent da han startet gruppen sin på Facebook, "Bilder i kampen mot særskrivingsfeil" som i skrivende stund har 186000 medlemmer og som har gjort at Andre har reist rundt på utallige skoler med sitt foredrag om hvordan man på norsk skriver for det meste alt i ett ord, og ikke deler ordene som for eksempel ananasringer og ikke ananas ringer, for en ananas kan ikke ringe.

 

MEN han er jo også en briljant standupkomiker i tillegg til en veldig morsom foredragsholder, og showet hans "Negativ Optimist" har vært over hele Norge, også i Bergen, for fulle hus og stormende jubel.

 

Nå er han tilbake for å filme det oppe på Ricks, og det gleder vi oss veldig til!

Vi håper vi fyller opp med folk som elsker å le, så spre det til alle du kjenner at onsdag 30 oktober er en dag å se skikkelig standup på!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:250/200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager