fredag 8 november

Klubbkveld

Mikael Hednè har vært i semifinalene i Norske Talenter, han har vunnet NM i trylling og er i norgestoppen når det kommer til å forbløffe deg med illusjoner. Han har også gjort show over hele verden, så her snakker vi om en internasjonal stjerne som kommer og headliner denne uken. Vi har jo alltid vært svak for trylling, så kom på Ricks og le og bli forbløffet! Roar Brekke er konferansier og vi får blant annet med oss Stian Sævig og finalisten fra første runde med Roast Battle, Jørgen Haguvaldstad.

Mikael Hedné

Stian Sævig

Henrik Støren

Jørgen Haugvaldstad

Jan Roger Voll

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager