fredag 29 november

Sesongavslutning

Hans Magne Skard er den morsomste fra Sveio, i hard konkurranse med broren. De har en helt egen stil, og det passer helt perfekt inn hos oss. Han er også en av komikerne Dag Sørås ler mest av og reiser ofte rundt og varmer opp for Dag. Kanskje endel som har hørt han dukke opp i Debrief også. Aleksander Bastiansen er en morsom fyr fra øst og Jørgen Haugvaldstad er en morsom fyr fra vest. Jan Tore Kristoffersen, den morsomste katatrofen fra Loddefjord, er konferansier. Så her avslutter vi virkelig med et smell!

Hans Magne Skard

Aleksander Bastiansen

Jøegn Haugvaldstad

Konferansier: Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:21:00
Showet starter:21:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager