fredag 1 februar

Klubbkveld

Roar Brekke headliner klubben han har vært med på å støtte siden den startet i 2005. Da var Roar allerede en profesjonell komiker, og han ble fort en liten farsfígur i miljøet. Nå er det flere som har blitt like gammel, og endel som faktisk har blitt eldre enn Brekke, mens han er fortsatt like ung og fysisk som i starten. Han får med seg to andre travere, Pål som var med på førstekvelden sammen med Roar og Tor Inge Ulveseth som kom med helt i starten. Gudmund Husdal og Invild Solaas kommer også. Dette blir garantert en gøy kveld!

Roar Brekke

Tor Inge  Ulveseth

Gudmund Husdal

Thomas Sævig

Åpen Mikk: Ingvild Louise Solaas

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager