fredag 15 februar

Klubbkveld - UTSOLGT -

Christian Mikkelsen var tilbake i fjor på klubben han startet med standup i, og det var ingen tvil om at det var populært. Et av de største talentene vi har sett, og det var ingen bombe at han endte opp i hovedstaden og på tv og hele pakken. Men vi har jo mest lyst til å se han der han hører hjemme. På Ricks. Med standup. Og det får jo vi med jevne mellomrom! Og det er jo fantastisk for alle. For det er lenge mellom hver gang man ser en fyr som bare er født til å være morsom på en scene.

Chirstian Mikkelsen

Hans Magne Skard

Florencia Lopez

Jesper Laursen

Åpen mikk: Alon Fellus

Konferansier: Tomas Nesse

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager