lørdag 16 februar

Tuttifruttiland - Lars Berrum

Tuttifruttiland er Lars Berrum sitt første soloshow. Lars er en av Norges mest innovative komikere og vinner av den prestisjetunge "Stå Opp Prisen" Han har hatt egne tv og radioprogrammer, og nå er det på tide med et eget standupshow. Bli med på festen, det er 50% sjanse for at dette blir ok. OBS! Det har stått feil tidspunkt her. Showet starter 21:00 - beklager så mye hvis det har ført til at det har blitt vanskeligheter for noen. Ta kontakt hvis det er noe vi kan gjøre post@standupbergen.no

Tuttifruttiland er Lars Berrum sitt første soloshow. Lars er en av Norges mest innovative komikere og vinner av den prestisjetunge "Stå Opp Prisen" Han har hatt egne tv og radioprogrammer, og nå er det på tide med et eget standupshow. Bli med på festen, det er 50% sjanse for at dette blir ok.

Av og med Lars Berrum

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:220,-(Inkludert avgift),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager