torsdag 21 februar

Klubbkveld

Maria Stavang er blitt en suksess på grunn av sine vanvittig morsomme videoer på Facebook og Instagram, men hun har hele tiden heldigvis også vært på scenen. Stått på Humorlaboratoriet, Ricks, Prøverøret i Oslo, Latter og vært på turné med Latter Live. En av de morsomste og yngste bergenserne som gjør seg gjeldene for tiden, og en opp og kommende stjerne. I år headliner hun for første gang på Ricks. Nok en drøm som går i oppfyllelse fra denne herlige damen fra Loddiken. Vi elsker det!

Maria Stavang

Laurits Lundgaard

Stian Sævig

Baste Bolstad

Åpen mikk: Andreas Bach

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager