fredag 22 februar

Ekstrashow med Maria Stavang

Maria Stavang har over 100.000 som følger henne på Facebook og massevis på Instagram, og de elsker hennes vanvittig morsomme videoer og å følge hennes liv. Denne damen fra Loddefjord er født til å være morsom, og har klart å komme seg opp i toppen helt på egenhånd. Og nå er hun på Ricks i hjembyen og headliner for første gang. Det gleder vi oss sinnsykt til! Og nå er begge de vanlige showene solgt ut, så da satt vi oppe et ekstra. For sånn er bare vi. Alltid på jakt etter løsninger på problemer, og løsningen er nesten alltid EKSTRASHOW!!!

Maria Stavang

Laurits Lundgaard

Baste Bolstad

Stian Sævig

Åpen mikk: Andreas Bach

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:30
Showet starter:18:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager