tirsdag 26 februar

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Humorlaboratoriet er det morsomste du kan gjøre på en tirsdag! Et show der folk tester ut nye tekster og vi tester ut nye komikere. Alt mellom himmel og jord kan skje. Du kan se den nye Christian Mikkelsen eller oppdage den neste Dagfinn Lyngbø eller du kan se Roger Nilsen brette ut om sin bestemor og at hun var grunnen til at tyskerne innvaderte Norge. Det er en dose galskap, masse humor og aldri mulig å vite hva som kommer.

"Det beste av de nyeste og det nyeste av de beste"

Eirik Krokås

Andreas Bach

Ingvild Louise Solaas

Tormod Follesø

Kjetil Melkevik

Ole Fotland

Jan Roger Voll

Konferansier: Jørgen Haugvaldstad

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager