torsdag 14 februar

Ekstrashow med Christian Mikkelsen

Det har vært en enorm pågang, og derfor har vi ikke bare satt opp et ekstrashow, men to. Og begge showene på torsdag er flyttet opp. Så det er bare å skyndte seg og kjøpe billetter, for de går unna som varmt hvetebrød. Eller noe som faktisk selger som varmt hvetebrød, for har en følelse av at det uttrykket stammer fa en tid der det var noe helt utenom det vanlige bra greie. Nå kunne det vært oppdatert til Selger som den nyeste utgaven av FIFA eller Selger som den nyeste iphonen den dagen de slipper den nye utgaven. Dere skjønner hve vi mener?! Varmt hvetebrød er ihvertfall milevis bedre enn Selger som hakka møkk. For DET selger IKKE bra. Det nekter vi å tro!!!

Christian Mikkelsen

Florencia Lopez

Jesper Laursen

Alon Fellua

Thomas Sævig

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:17:30
Showet starter:18:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager