tirsdag 12 mars

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

"Det beste av de nyeste og det beste av de nyeste!" Hver eneste tirsdag har vi show på Vaskeriet der vi tester ut nye tekster og nye komikere. Det er her alle starter, fra Stian Blipp til Christian Mikkelsen til Selda Ekiz og Jan Tore Kristoffersen og dusinvis av andre komikere som har gått gradene i Stand Up Bergen. Kom å se hvem som er morgendagens komikere og hva som kan bli det nye gullet til de rutinerte. Og det koster kun 50 kroner og du får gratis pop-corn i tillegg!

Roar Brekke

Joakim Kismul

Pål Rønelv

Hanne Indrebø

Jonny Bayer

Andreas Bach

Gudmund Husdal

Ole Fotland

Aleksander Lerøy Skårnes

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager