lørdag 16 mars

Roast Battle

Det er lagt ut 95 billetter på forhånd og de er revet vekk. MEN vi selger billetter i døren for vi vet ikke hvor mange vi får plass til. Vi begynner å selge de fra 19:30 av, så det er bare å komme i døren og sjekke om det er muligheter. Vi gleder oss veldig og tror dette blir FANTASTISK gøy!!!
Vi har solgt ut billettene vi har lagt ut for forhåndssalg, men det selges ståplasser og resten av sitteplassene i døren. Vi er litt usikker på hvor mange vi får plass til, og vi vil at de som har kjøpt på forhånd skal få sitte.

Så har du billetter, så kom der før det starter. Vi reserverer plasser til de som har kjøpt på forhånd til kl er 20:00

 

Her er det en mot en komiker. Den som er morsomst går videre. Alt er lov. Slag under beltestedet er påkrevd og ingenting er ikke lov. Her blir det mørkt, stygt og sykt drøyt, så hansken er kastet og vi håper publikum er blodtørstig og klar for å le!

 

Juryen:

Pål Rønelv
Vågard Undstad
Lars-Kristian "Kikkan" Holme

Ringleder:

Grim Moberg

Deltagere:

Hans Magne Skard v Trond Martin KvalheimJonny Bayer v Roger NilsenHanne Indrebø v Eirik KrokåsDel på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager