lørdag 16 mars

Kurs i Standup

Har du lyst til å prøve deg? Går du rundt med en komiker i magen? Kjenner du noen som bare er for morsom til at hen ikke burde gått opp på en scene foran fremmede? Eller vil du bare få noen tips til hvordan å være morsom på en scene? Det er mange grunner til at du kan komme deg på kurs, og finner du en grunn, så bare hiv deg på. Kurset blir ledet av Christoffer Schjelderup og Ole Soo - to ringrever med masse erfaring fra scene og bak scenen.

Dette er et nybegynnerkurs, som kan hjelpe deg litt på veien når det kommer til å begynne med standup. Vi kan ikke lære deg å bli morsom, men vi kan lære folk som er morsom litt om standup. Det er veldig fint for folk som har lenge gått og drømt om å ta steget opp på scenen. Så lurer du på om du har lyst til å sjekke ut standup, så er dette et veldig bra sted å starte.

Vi har endret starttidspunktet til 10 og det varer til 14 på lørdagen

Og så tar vi det fra 12-16 på søndagen.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:10-14
Sted:Lille Markeveien 18
Pris:1500/960,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager