lørdag 23 mars

Roast Battle

2. runde av Roast Battle begynner å bli klar, og vi trommer sammen de skarpeste komikerne i byen for en Roast en mot en! Alt er lov. Alle slag er under belstedet og her er det snakk om verbal juling i svart belte-klassen. Hver duell består av fem selvskrevne vitser som skal demoralisere og knuse motstanderen. Ringlederen er der for å se til at kampene er utkjempet så råttent som mulig. En jury bestemmer hvem som vinner, og vinneren går videre til kvartfinalen og et skritt nærmere heder og ære som den beste roaster i det bergenske standupmiljøet!

Jury

Roar Brekke

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Hanne Indrebø

Ringleder: Jan Tore Kristoffersen

Deltagere

Pål Rønelv v. Tormod Follesø

Raymond Falldalen v. Adrian Austevoll

Mette Alstad v. Sjur Koppen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager