lørdag 30 mars

Roast Battle

Tredje runde av Roast Battle er på gang, og det er bare å fikse seg billetter med en eneste gang, for det er ikke pass til mange, og billettene er hot som f! Roast Battle er en mot en roasting, der alle slag er under beltestedet og ingenting er for drøyt. Det er en mot en, mano a mano, womano a womano og den beste komikeren går videre. Vi skal finne hvem som er den mest brutale komikeren i byen, og du bør se på!

Jury

Tor Inge Ulveseth

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Ingvild Louise Solaas

Ringleder

Jan Tore Kristoffersen

Deltagere

Jon Hægland v Andreas Bach

Marianne Dale v Alon Fellus

Stian Sævig v Adrian Andersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager