lørdag 13 april

Roast Battle - første semifinale

Hver lørdag fremover skal vi se hvem som er den råeste komikeren i Bergen! Nå har vi kommet til første semifinale i innledningen, og det har vært utrolig gøy til nå. Scenen er i midten av lokale som en boksering og folk sitter så tett at de kan se svetten i pannen på komikere som langer ut verbale slag konstant under beltestedet! ROAST BATTLE er bare drøy humor og konkurranse og galskap satt i system. En komiker mot en annen. Skal slåss mot hverandre. Med vitser. Om hverandre. Her tar vi drittslenging til et nytt nivå og hvem har de beste vitsene?! Hvem kan kutte dypest. Hvem kan få mest latter på den andre sin bekostning. Det finner du ut her!

 

Juryen:
Camilla Olsen
Lars Kristian "Kikkan" Holme
Ringleder:
Pål Rønelv
Deltagere

Jon Hægland v Raymond Falldalen
Hanne Indrebø v Alon Fellus
Sjur Koppen v Tormod Follesø
Lørdag 13. april:
Ald.gr. 20 år
Dørene åpner: 18:00
Showstart: 20:00

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager