Påskelaboratoriet

Hver eneste bidige tirsdag kjører vi et show med en blanding av nye og gamle komikere som prøver ut nye vitser og finner seg selv på scenen med det beste de har skrevet i det siste. Det er et show der du kan høre vitser som ender opp på tv og andre som ender i bosset. Noen ender opp bak en låve og blir skutt med hagle, men du kan også oppdage DET NYE talentet i Bergen. Og se ikke bort ifra at du gjør nettop det. Stian Blipp startet her. Chirstian Mikkelsen. Jan Tore Kristoffersen. Olav Haugland. Selda Ekiz. Hanne Indrebø. Alle startet et sted, og det stedet er Humorlaboratoriet!

Jon Hægland

Aleksander Lerøy Skårnes

Andreas Bach

Per Owe Helle

Tor Olav Pedersen

Alon Fellus

Jan Roger Voll

Eleah Fúre

Charles Xavier

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager