torsdag 25 april

Klubbkveld

Halvor Johansson har blåst helt utrolig opp i det siste. Med sin enormt populære spalte, "Ta deg sammen" på Radio Rock, har han truffet en nerve i Norge, som har ført til hundretusenvis av folk som har sett og delt og ledd av han. Pluss at han nå har begynt å turnere rundt med sitt eget show. Han stikker innom Ricks, for vi har visst at han var genial lenge. Har hatt som headliner flere ganger, og har vært fans siden vi så han for første gang i Kristiansand for mange år siden, og han viste at han hadde et unikt talent for å bare være jævla morsom. Rune Lothe fra Julegøy kommer også endelig tilbake på Ricks. Jon Hægland er konf. Dette. Blir. Gull! Kom eller ta deg sammen!

Halvor Johansson

Rune Lothe

Aleksander Bastiansen

Tormod Follesø

Andreas Bach

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager