fredag 10 mai

Klubbkveld

Jonis Josef har tatt helt av og er på vei mot toppen. Ghettogutten fra Gulset, har fått laget egen serie om livet sitt, som norges svar på Chris Rock. Han skal gi ut special. Og han fortjener det som f! Og utenom Jonis, så får vi en skikkelig godbit, når en av norges beste komiker bak i kulissene, Geir Sindre Breivik, igjen tar steget opp på scenen. Har en av de gøyeste Instagramkontoene, har skrevet for utallige programmer som "Golden Goal", "Rikets Røst", "Norges Herligste", "Underholdningsavdelingen" og masse, masse annet. "Underholdningsavdelingen" og masse, masse annet.

Jonis Josef

Tor Inge Ulveseth

Aila Sinober

Geir Sindre Breivik

Konferansier: Hans Magne Skard

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager