torsdag 23 mai

Klubbkveld

Rasmus Wold er en av våre favoritter. Fra første stund, da han gjorde en åpen mikk her, til at han har blitt norges morsomste fotballekspert og tv-tryne. Frekk til fingerspissen og med en herlig timing. En av de kommende stjernene på komihimmelen og en vi forventer at bare skal bli bedre og bedre. Jon Hægland, Os egen standupgeneral, kommer også innom, og det er på tide du får øyenene opp for denne herlige karen fra rett utenfor Bergen. Anders Lohen Fosse er også tilbake fra eksil og vi får besøk av Magan Weli for første gang. Det gleder vi oss til. Hørt masse bra!

Rasmus Wold

Stian Sævig

Anders Lohne Fosse

Magan Weli

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager