lørdag 25 mai

Yngve Skomsvoll - Sier det igjen, for aller første gang!

Yngve Skomsvoll har skrevet manus og vitser for mange av de største humorprogrammene og – showene i Norge. Nå er han på veien og tester ut materiale til sitt eget standup-show. Dette er med andre ord work in progress! Dette blir en kveld med en miks av helt nye vitser som prøves ut for aller første gang og materiale som er under utvikling. Du har kanskje sett ham i TV-programmer som «Brille», «Neste sommer», «Latter Live», «Roast fra Chat Noir» og «Henrik über alles.»

Yngve Skomsvoll har skrevet manus og vitser for mange av de største humorprogrammene og - showene i Norge. Nå er han på veien og tester ut materiale til sitt eget standup-show.

Dette er med andre ord work in progress!

 

Dette blir en kveld med en miks av helt nye vitser som prøves ut for aller første gang og materiale som er under utvikling.

 

Du har kanskje sett ham i TV-programmer som «Brille», «Neste sommer», «Latter Live», «Roast fra Chat Noir» og «Henrik über alles.»

I tillegg har han skrevet tekster for «Nytt på nytt», Bård Tufte Johansen, Dagfinn Lyngbø, «Brille», «Ukens vinner» (med Radioresepsjonen), «Mandagsklubben», «Løvebakken», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Ramm, ferdig gå» mm.

 

Han er også programleder for podkasten « Backstageprat» der han snakker med kjente og ukjente komikere om livet på og utenfor scenen.

 

I showet snakker han (foreløpig) om livet som alenepappa, om å være mørkredd, om å havne ufrivillig i krangel på byen, om å reagere barnslig på sure kommentarer fra kelnere, om at han ikke skjønner seg på Henrik Ibsen, at han irriterer seg over kaffebarer - og om hvorfor han ikke spiser lefse. Det var vel stort sett det.

Ja, okei da, så snakker han litt om nettdating også, da.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager