torsdag 30 mai

Klubbkveld - Sesongavslutning

Jonis Josef har tatt helt av og er på vei mot toppen. Ghettogutten fra Gulset, har fått laget egen serie om livet sitt, som norges svar på Chris Rock. Han skal gi ut special. Og han fortjener det som f! Vi får også Giulio Gallarotti og Zach McGovern fra New York, og det er jo alltid kult å få noen fra verdens navle når det kommer til standup. Jan Rune Holdhus fra Stavanger er konferansier, og nærmere et fyrverkeri på scenen er det vanskelig å finne. Og vi får nok en gang besøk fra Trond Arnfinnsen. Blir gull!

Jonis Josef

Giulio Gallarotti

Trond Arnfinsen

Zach McGovern

Konferansier: Jan Rune Holdhus

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-/(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager