tirsdag 13 august

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Hver tirsdag så har vi show på Vaskeriet. Og det er et show med masse nye komikere og masse nye vitser. Vi sier du får se det nyeste av de beste og det beste av de nyeste. Det er her du kan oppdage det nyeste komiske talentet som snart står fast på Ricks og om få år har sitt eget tv-program. Og du kan også høre vitser som aldri blir sagt igjen. Takhøyden er uendelig og terskelen er borte. Har du lyst til å finne på det gøyeste du kan gjøre i Bergen på en tirsdag, så kanskje finner du det her!

Rune Lothe

Per Owe Helle

Adrian Austevoll

Jan Roger Voll

Andreas Bach

Ole Fotland

Adrian Andersen

Darina Dada Steskal

Stian Sævig

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager