fredag 23 august

Sesongstart

Nok en sesong, den fjortende nå, og det er en ære å presentere nok en lineup i nok en start av en ny høst foran norges beste publikum! Vi får tilbake den alltid morsomme André Ulveseter. Eksilbergenser som driver Stand Up Ålesund, er opptatt av korrekt språk, noe som førte til facebooksiden "Bilder i kampen mot orddeling", som har et par hundre tusen følgere. Reiser også rundt med kritikerroste show og er nå tilbake som headliner hos oss. Han får med en haug av morsomme komikere og det er duket for nok en sesong med topp underholdning i kjelleren på Ricks foran norges beste publikum!

André Ulveseter

Jonny Bayer

Gudmund Husdal

Adrian Andersen

Roger Nilsen

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager