fredag 30 august

Klubbkveld

Jon Hægland er i støtet for tiden og headliner klubben han har vært endel av i lang tid. Han er jo den ubestridte komikeren fra omegnen Os og deler villig fra sitt herlige sinn som ikke alltid er helt i vater. Han får med seg en nydelig og broket gjeng med komikere og det hele blir ledet av pappa selv, Roar Brekke. Første konferansieren vår, og fortsatt en av de som leverer mest på scenen! Og vi får også finfint besøk fra resten av Norge. Karsten Blomvik, Mohammed Basefar og Cécile Moroni er tre av landets mest opp og kommende komikere, så det er herlig at de tar turen innom Ricks og norges beste publikum!

Jon Hægland

Karsten Blomvik

Mohammed Basefar

Cecile Moroni

Konferansier: Roar Brekke

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager