lørdag 31 august

Roast Battle - åpningsshow!

Da er vi igang med et av høstens mange høydepunkter. Roast Battle er bare verdens gøyeste konkurranse. Det er MMA med vitser. En og en komiker mot hverandre. Den morsomste går videre. Alt er lov. Alle slag er under beltestedet og det er bare å legge fra seg krenkekoften i døren og komme inn i frisonen på Vaskeriet! Nytt i år er at showet skal bli streamet. DET kommer til å bli så fett. Håper dere kommer på Vaskeriet eller benker dere til hjemme og heier frem når komikere går i ringen mot hverandre for å se hvem som er gøyest til å slenge drit!

Ringleder

Pål Rønelv

 

Deltagere:

Christoffer Schjelderup v. Jon Hægland

Karsten Blomvik v Mohammed Basefar

Stian Sævig v Cécile Moroni

 

Jury

Lars Kristian "Kikkan" Holme fra Dårlig Vane

Vågard Unstad fra A-Laget

Christoffer Jensen, standupkomiker

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager