lørdag 7 september

"Tro, Hat & Ærlighet" skal filmes!

Nå skal endelig soloforestillingen til Christoffer Schjelderup sitt suksessow "Tro, Hat & Ærlighet" filmes. Det skjer 7. september, og vi håper det selger så bra at vi kan sette opp ekstrashow og filme det to ganger! Håper dere er med på å spre det til alle dere kjenner som liker å le, for dette er et show som er absolutt verdt å få med seg.

Christoffer Schjelderup fikk 3 av 3 femmere fra avisene i Bergen og superlativene haglet fra både publikum og presse. Har også reist litt rundt med showet, og måtte tilbake til Latter for ekstraforestillinger.

 

Ble også nominert til årets sceneforestilling under Humorprisen, som den eneste utenfor oslogryten, og er rett og slett kanonforestilling. Standup av ypperste klasse!

Og den blir filmet.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:18:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:250,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager