lørdag 14 september

Roast Battle - tredje runde

Roast Battle er igang og det er bare kanongøy! Vi streamer en flerkameraproduksjon og den kan du få med deg på siden vår på facebook, og er du i Bergen så bør jo du ta turen innom Vaskeriet og få med deg VM i drittslenging. Og er det noe bergensere kan så er det det. Og denne gangen får vi også besøk av et par østlendinger, og det er herlige folk over hele linjen. Ta av deg krenkekappen og kom og kos deg på Vaskeriet!

Ringleder:

Pål Rønelv

Jury:

Lars Kristian "Kikkan" Holme
Vågard Unstad
Victoria Mathiesen

Deltagere:

Sjur Koppen v Steffen Lindjak Riise
Aila Sinober v Mathias Thorkildsen
Per Owe Helle v Frank Vågenes
Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager