lørdag 14 september

Kurs i Standup med Christoffer Schjelderup & Ole Soo

Har du lyst å prøve standup? Da er det perfekt å lære seg litt ABC og andre ting før du hiver deg uti det. Christoffer Schjelderup & Ole Soo er to av komikerne i Stand Up Bergen som står mest og har mest erfaring. Ole er en av de beste i Norge på tekst og Christoffer er en av de mest erfarne komikerne våre. Sammen har de hatt et par kurs nå med stor suksess. Vi kan ikke lære deg å bli morsom, men er du morsom, så kan vi lære deg litt om hvordan man gjør standup. Det blir en dag med teori og en dag med mer praktisk skrivning.

Kurset blir holdt i Lille Markeveien 18, som ligger på vei opp til Klosteret på Nordnes.

Lørdag 11-15

Søndag 11-15

 

Ordinær pris: 1500,-

Studen. pris: 990,-

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:11
Showet starter:11
Sted:Lille Markeveien
Pris:1500/990,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager