lørdag 14 september

Roast Battle - tredje runde

Det er så fett at det funker, og vi streamer nå live et standupshow, og det tror jeg faktisk ingen andre gjør. Og vi trenger også publikum, så det koster bare 99 kroner for å sitte ringside mens komikere kjører verbale slag under beltestedet og tar imot det samme...med et smil rundt munnnen. For dette er drittslenging av tipp-topp klasse, men det er mye kjærlighet i bunnen! Se opp for fjorårsvinner Sjur Koppen i denne runden.

Ringleder

Pål Rønelv

Juryen

Lars Kristian "Kikkan" Holme

 

Deltagere:

Sjur Koppen v Steffen Lindjak Riis

Aila Sinober v Marius Thorkildsen

Per Owe Helle v Frank Vågenes

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager