fredag 20 september

Klubbkveld

Hver torsdag og fredag er det klubbkvelder her på Ricks! Og denne uken kommer flere av de mest spennende komikerne fra hele Norge. Anders Havdal Tangenes har holdt på i Trondheim en stund, og nå flytter han til Oslo for å satse på humor. Og vi har vært fans lenge. Ahmed Mamouw er også en av de mest spennende komikerne der ute. Rar, herlig og utrolig sjarmerende. Mette Alstad er en spennende komiker fra Nieu-miljøet og så får vi Bård Hofstad som opprinnelig er bodøværing. Anders McAuley kommer også innom med sin herlige, galskap!

Ahmed Mamouw

Anders Havdal Tangenes

Anders McAuley

Mette Alstad

Bård Hofstad

Konferansier: Ahmed Mamouw

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager