lørdag 21 september

Roast Battle - fjerde runde

Det er så fett at det funker, og vi streamer nå live et standupshow, og det tror jeg faktisk ingen andre gjør. Og vi trenger også publikum, så det koster bare 99 kroner for å sitte ringside mens komikere kjører verbale slag under beltestedet og tar imot det samme...med et smil rundt munnnen. For dette er drittslenging av tipp-topp klasse, men det er mye kjærlighet i bunnen! Se opp for rappkjeftede Anders McAuley og Ahmed Mamouw. Og ikke skims av Mette Alstad som røk ut mot fjorårsvinner Sjur Koppen forrige gang!

Ringleder

Pål Rønelv

Juryen

Lars Kristian "Kikkan" Holme

Vågard Unstad

Victoria Mathiassen

Deltagere:

Anders McAuley v Mette Alstad

Ahmed Mamouw v Adrian Austevoll

Jørgen Haugvaldstad v Anders Havdal Tangenes

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:99,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager