fredag 24 januar

Judah Friedlander - Futrure President

Judah Friedlander har en av de morsomste spesialene som ligger på Netflix, "America is the Greatest Country in the United States", og har også spilt en av de faste i "30 Rock" og er rett og slett bare helt fabelaktig og hysterisk morsom på alle måter. Og vi har klart å booke han til Ricks, og det er den gøyeste presangen vi kan tenke oss å gi Bergen!

Judah er selverklært verdensmester og en komiker vi har elsket siden vi startet opp Stand Up Bergen, og siden vi kjenner Daniel Simonsen, har vi klart å bygge oss opp et navn i USA og London som gjør at mange komikere som er for store, har lyst å stikke innom Ricks. Kom dere på show og kjøp billetter så fort dere kan, for dette blir helt briljant!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:285/220,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager