torsdag 1 oktober

Klubbkveld

Jonas Bergland har tatt over som norges morsomste lege og etter det siste showet hans, som ble sett av over 100.000, har han tatt steget opp i toppen av norsk standup. Var en av de første komikerne vi satset på og satte opp som headliner da han var fersk komiker, og det viste jo seg å være en mann det var riktig å gi ansvar. For han er blitt en av norges aller skarpeste og morsomste komikere. Han får med seg sin makker, den alltid kaotiske Anders McAuley. Og vi fyller på med en Hans Magne Skard, som snart søker lykken i Tigerstaden. Jørgen Haugvaldstad og Jakob Sigve Fjellstad Hernar dukker også opp, to nye fjes som er på vei oppover så det suser!

Jonas Bergland

Hans Magne Skard

Jørgen Haugvaldstad

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Konferansier: Anders McAuley

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager