fredag 2 oktober

Klubbkveld

Jonas Bergland har tatt over som norges morsomste lege og etter det siste showet hans, som ble sett av over 100.000, har han tatt steget opp i toppen av norsk standup. Var en av de første komikerne vi satset på og satte opp som headliner da han var fersk komiker, og det viste jo seg å være en mann det var riktig å gi ansvar. For han er blitt en av norges aller skarpeste og morsomste komikere. Han får med seg sin makker, den alltid kaotiske Anders McAuley. Og vi fyller på med en ny kjenning, Jan André Olsen, en gammel kjenning, Tormod Follesø, og en av de nye som kommer opp i klubben, Jørgen Haugvaldstad. Jakob Sigve Fjellstad Hernar dukker opp på åpen mikk.

Jonas Bergland

Jørgen Haugvaldstad

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Konferansier: Anders McAuley

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager