fredag 9 oktober

Klubbkveld

Kevin Kildal slo igjennom som komiker da han med sine snapvideoer rantet løs om alt som var feil ifølge han. Og plutselig hadde han en fanskare på over 40.000 som følgte han og det stoppet ikke der. Heldigvis hørte han på rådet fra Dag Sørås og ble mer seg selv på scenen, og nå er han blitt en av norges desidert morsomste og beste komiker. Helt rå. Personlig. Helt uten filter. Har turnert rundt til terningkast 6 emd sine to siste show og er på vei mot Hat-tricken! Christoffer Schjelderup er konferansier og Hans Magne Skard, Ole Fotland og Alon Fellus runder av en fantastisk line-up!

Kevin Kildal

Jonny Bayer

Ole Fotland

Alon Fellus

Aron T. White

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager