fredag 16 oktober

Klubbkveld

Ronny Torsteinsen er den morsomste mannen fra midtnorge - en pappa som får livet sitt på rett kjøl etter endel trøbbel og en utlverende og veldig morsom kar som ikke skygger unna å spøke med sitt tidligere håpløse liv. Han får med seg Roar Brekke på torsdagen og Stian Sævig på fredagen. Stian driver instagramkontoen Banal Politikk, har vært på Nytt på Nytt og nå er han pinadø konf i klubben han startet! Vi får også endelig med oss Raymond Falldalen igjen. Reiser rundt i hele Norge og er bare jæssla vittig med sin lakoniske stil. Elsker det! Henning Bang kommer også ned fra Tromsø og Nafeel Rasul Bagge er på plass!

Ronny Torsteinsen

Raymond Falldalen

Henning Bang

Jørgen Haugvaldstad

Nafeel Rasul Bagge

Konferansier: Stian Sævig

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager