lørdag 17 oktober

Christer Trojussen - Stand up Spesial

Christer Torjussen har vært fast inventar på Ricks i alle årene vi har hatt standup. Og han har hele tiden blitt mer og mer populær. Nå har jo han også gått viralt med sine høytopplesninger av sine versjoner av diverse bøker i "Tid for bok" på facebook med millioner av folk som har sett de forskjellige. Og han tar med seg en spesialbok til Bergen i sin Stand up Spesial, som han også tettpakker med stand up av ypperste klasse.
Christer Torjussen er en av landets mest rutinerte komikere med over 20 års fartstid på den norske standupscenen. Han har mottatt bla. Komiprisen på NRK for sin ærlige og treffsikre humor, i tillegg til en rekke andre utmerkelser.
Du har kanskje også sett ham på «Tid for Bok» som gikk viralt på nettet våren 2020? Kjenner vi ham rett blir det høytopplesning når han kommer til Bergen også - for nå er han aktuell med sin egen «Spesial», en drøy time tettpakket med nytt materiale blandet med klassikere og nøysommelig utvalgte favoritter.
Tobarnsfaren bosatt i Tønsberg har har flere forestillinger, turnéer og soloshow på merittlisten, blant annet det kritikerroste showet «Drittpappa» i 2016 og oppfølgeren «Idiot» i 2018.
Torjussen er i stallen til Stand Up Norge, og fast inventar på Latter i Oslo - når han ikke reiser landet rundt for å by på seg selv og sine svakheter. Selvironi er hans varemerke, han må bare oppleves!
Han får med seg Ole Fotland på support
Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:285,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager