fredag 30 oktober

Klubbkveld

Terje Sporsem er endelig tilbake på Ricks. Var her sist med sitt kritikerroste show "Religion" og nå jobber han med nytt materiale og selvfølgelig tar han turen innom Ricks! Christoffer Schjelderup er konferansier, så dette blir jo en helt fabelaktig aften og vi fyller på med Andreas Bach og Frank Vågenes - to spennende og forholdsvis nye komikere fra Bergen og omegn! Pål Rønelv står på torsdagen og Jonny Bayer på fredagen og vi får også treffe Anette Havna Tømmerholen - og det gleder vi oss til!

Terje Sporsem

Jonny Bayer

Andreas Bach

Frank Vågenes

Anette Havna Tømmerholen

Konferansier: Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager