fredag 6 november

Klubbkveld

Sturla Berg-Johansen er et velkjent fjes fra både tv og skjerm. Hadde med seg både Eirik Krokås og Ole Soo på sitt siste show, som ble belønnet med femmere og stormende jubel, så det er veldig kjekt å få han tilbakr på Ricks! I tillegg er Kjetil Melkevik tilbake, siddisen, som har flyttet tilbake og driver standupklubben i Stavanger. Og det gjør han med stor suksess og han debuterte nettop med sitt første soloshow. Jon Hægland, den morsomste osingen vi kjenner kommer også og konferansier blir den rolige skrullingen Raymond Falldalen, og det gleder vi oss veldig til!

Sturla Berg-Johansen

Jon Hægland

Kjetil Melkevik

Camilla Olsen

Konferansier: Raymond Falldalen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager