fredag 13 november

Klubbkveld

Ahmed Mamow har fått sitt gjennombrudd i år da han var med på Latter Live sesong 3 og også nylig sett på "Kåss til kvelds". Vi har jo visst at han har vært morsom lenge og hadde han som headliner før han ble hot. Men det er bare kult at alle andre får øynene opp for den herlige, originale og hysterisk morsomme Ahmed. Han får også med seg Aleksander Bastiansen på reisen, og han er jo allerede morsom nok til å headline. Så dette lukter krutt! I tillegg får de med seg Pål Rønelv som konferansier, Alon Fellus og Jakob Sigve Fjellstad Hernar stikker også innom og de blir jo bare bedre og bedre. Kom deg på show!

Ahmed Mamow

Aleksander Bastiansen

Alon Fellus

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager