torsdag 19 november

Klubbkveld

Maria Stavang er tilbake, og det skjer jo ikke akkurat lite på den fronten. Var med å vinne gullruten med "Kongen Befaler" og er selvfølgelig på plass i sesong 2. Og det er så kjekt når hun tar turen hjem til fødebyen og er morsom på en av scenene hun startet på! Jørgen Haugvaldstad har tatt steget fra Humorlaboratoriet til Ricks og skal konferansiere kvelden og en hjemvendt komiker, Adrian Austevoll, som holder til i London for øyeblikket stepper også opp!

Maria Stavang

Adrian Austevoll

TBA

TBA

Konferansier: Jørgen Haugvaldstad

 

MARIA STAVANGADRIAN AUSTEVOLLJØRGEN HAUGVALDSTAD

 

Maria Stavang er tilbake, og det skjer jo ikke akkurat lite på den fronten. Var med å vinne gullruten med "Kongen Befaler" og er selvfølgelig på plass i sesong 2. Og det er så kjekt når hun tar turen hjem til fødebyen og er morsom på en av scenene hun startet på! Jørgen Haugvaldstad har tatt steget fra Humorlaboratoriet til Ricks og skal konferansiere kvelden og en hjemvendt komiker, Adrian Austevoll, som holder til i London for øyeblikket stepper også opp!

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager