torsdag 10.6.
KOMMER:
CHRISTOFFER SCHJELDERUP ++
fredag 11.6.
KOMMER:
CHRISTOFFER SCHJELDERUP ++
lørdag 12.6.
KOMMER:
CHRISTOFFER SCHJELDERUP ++
torsdag 17 desember

Juleklubb

Vi topper lineupen og kjører det beste fra Stand Up Bergen sine komikere de neste helgene og kjører Juleklubb! Det er jo ikke plass til mange, men vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og lager det beste julestandupshowet i byen og sansynligvis hele Nord-Europa! Vi har bordservering, antibac og god plass, så la oss gjøre det beste ut av det lille vi har igjen av dette merkelige året, og vi føler det er på tide at vi også ler og koser oss litt.

Eirik Krokås

Tor Inge Ulveseth

Raymond Falldalen

Jørgen Haugvaldstad

Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:295/190,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager