fredag 29.1.
KOMMER:
fredag 26.2.
KOMMER:
fredag 18 desember

Juleklubb

Vi topper lineupen og kjører det beste fra Stand Up Bergen sine komikere de neste helgene og kjører Juleklubb! Det er jo ikke plass til mange, men vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og lager det beste julestandupshowet i byen og sansynligvis hele Nord-Europa! Vi har bordservering, antibac og god plass, så la oss gjøre det beste ut av det lille vi har igjen av dette merkelige året, og vi føler det er på tide at vi også ler og koser oss litt.

Eirik Krokås

Pål Rønelv

Raymond Falldalen

Jørgen Haugvaldstad

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Christoffer Schjelderup

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:295/190,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager