tirsdag 18 februar

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Hver eneste bidige tirsdag så er det mulig å se et show med de fresheste tekstene og de ferskeste komikerne i byen. Det er her alle starter, og første gangen vi så Chrsitian Mikkelsen, Jan Tore Kristoffersen, Stian Blipp og alle de andre som headliner på Ricks, resten av Norge og på tv, så var det på Humorlaboratoriet. Og de neste komikerne formes her og det er flere av de faste her, som er blant de faste på Ricks.

Alon Fellus

Ole Fotland

Storm Thunderf@ck

Ivar Vandvik

Dennis Olsen Romarheim

Christine Johanne Sandvik

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Adrian Austevoll

Frank Vågenes

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager