fredag 20 mars

Avlysninger

Stand Up Bergen har valgt å avlyse alle show denne og kommende uke for å hindre spredning av coronavirus. Alle forestillinger fra torsdag 12.03 t.o.m fredag 20.03 er avlyst. Kunder som innehar billetter til de berørte showene vil bli kontaktet av Stand Up Bergen direkte for informasjon ang. refusjoner og evt bytting av dato. Vi beklager overfor alle gjester som blir berørt av dette, og vil forsøke å finne nye datoer for de oppsatte showene så fort situasjonen er mer avklart. Å hindre smitte av coronavirus er et felles, solidarisk ansvar, særlig med tanke på den delen av befolkningen som er spesielt utsatt. Vi elsker å underholde dere og gleder oss til å igjen kunne invitere til show!

Vi holder dere oppdatert her på siden og på facebook og instagram og i nyhetsbrevet.

Så håper vi å komme sterkere tilbake!

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager