onsdag 8 april

Drive-in standup - også på stream

Endelig kan vi presentere live- underholdning til alle bergensere igjen! Etter på rekordtid å ha landet et samarbeid med Bergen Parkering og Fjordkraft, skal det nå ikke bare vises kino på den nye arenaen på toppen av ByGarasjen. OG nå blir det også mulig å streame det! Selv om det ikke er heeelt det samme som på en klubb håper vi at publikum får en god og ikke minst ekstraordinær opplevelse. Vi gleder oss stort, og håper at dette bare er begynnelsen.


Endelig kan vi presentere live- underholdning til alle bergensere igjen!
Etter på rekordtid å ha landet et samarbeid med Bergen Parkering og Fjordkraft, skal det nå ikke bare vises kino på den nye arenaen på toppen av ByGarasjen.
Selv om det ikke er heeelt det samme som på en klubb håper vi at publikum får en god og ikke minst ekstraordinær opplevelse.
Vi gleder oss stort, og håper at dette bare er begynnelsen.

Nå er det også mulig å oppleve dette som livestream.

Christoffer Schjelderup blir gjerne kalt gudfaren i Stand Up Bergen. Han har vært den soleklare pådriveren for miljøet i hjembyen sin siden starten av 2000-tallet. Han har en høy stjerne i komikermiljøet, noe som ble bevist da han vant Stå Opp-prisen i 2014. Soloforestillingen "Tro, hat og ærlighet" fra 2017 fikk strålende anmeldelser, og nå er han godt igang med planene for nytt soloshow. I mellomtiden kjører han Bodshow som blir streamet live på Facebook hver kveld kl 2030.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:21:15
Showet starter:22:00
Sted:Bygarasjen
Pris:400 pr. bil & 89 for stream,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager