fredag 3 juli

Sommerstandup

VI ER TILBAKE! På grunn av restriksjoner, så blir det med begrenset kapasitet, men vi er utrolig glade for å være tilbake. Og det skal jo selvfølgelig være med god distanse og i trygge omgivelser. Vi har lengtet etter å komme tilbake med show, og nå åpner vi opp storsalen og ønsker verdens beste publikum tilbake på Ricks. Christoffer Schjelderup får med seg mange av favorittene sine og vi tror det er lurt å kjøpe billetter med en gang, for vi tror det er mange der ute som lengter etter å le litt av live underholdning!

Christoffer Schjelderup

Rune Lothe

Jonny Bayer

Podpikene

Jørgen Haugvaldstad

Konferansier: Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager