fredag 10 juli

Sommerstandup

Jan Tore Kristoffersen er en av fjesene du kanskje har sett hvis du har fulgt oss i Stand Up Bergen. En av de gøyeste vi vet om, kompromissløs og uforutsigbar og med en distinkt stil som kun er "JTK" som kjører. En av de faste oppvarmerne til Dag Sørås, med på Latter Live på tv og en favoritt hos oss på Ricks. Stian Sævig, musiker, komiker og med kontoen Banal politikk på instagram kommer også innom. Det gjør også Anders Lohne Fosse, Thomas Anthun Nielsen , Ole Fotland og Jon Hægland er konferansier.

Jan Tore Kristoffersen

Stian Sævig

Anders Lohne Fosse

Thomas Anthun Nielsen

Ole Fotland

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager